Резюме № 397401 от 19 februarie 2024
Manager vânzări

age 37 лет

Мужчина

address Chișinău

20 000 MDL

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".

Обо мне

Energic, responsabil, organizat, rezistență la stress, lucru în echipa(team-building), comunicabil, orientare maximă spre rezultat.

Опыт работы

Июль 2022 - Июль 2023
1 год 1 месяц

Manager vânzări

Beermaster Group SRL

Кишинев

Stabilirea obiectivelor, repartizarea responsabilităților între echipa de agenți. Evaluarea calității muncii agenților. Organizarea procesului de întegrare și învățământ a agenților noi veniți. Planificarea planului de vânzări. Întocmirea rapoartelor săptămînale, lunare și trimestriale privind rezultatele înregistrate. Organizarea și efectuarea promo-activităților. Analiza activității concurenților. Supravegherea procesului de încasare a banilor. Efectuarea auditului a calității muncii îndeplinite de câtre agenți în punctele de vînzâri.

Апрель 2017 - Апрель 2022
5 лет 1 месяц

Manager vânzări

Rainbow Fish Brewery, or.Moscova

Crearea și dezvoltarea bazei de clienți. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Realizarea obiectivelor lunare și anuale. Supravegherea procesului de facturare, încasarea banilor și livrare a produselor. Analiza activității concurenților. Întocmirea rapoartelor lunare privind rezultatelor înregistrate.

Август 2019 - Ноябрь 2019
4 месяца

Manager vânzări automobile noi

Favorit Motors (official dealer Hyundai), or.Moscova

Consultarea clienților în show-room. Prezentarea automobilului, efectuarea test-drive. Lucru cu apelurile de întrare de la clienții potențiali. Îndeplinirea planului de vânzări stabilit. Întocmirea rapoartelor zilnice in baza de date CRM. Respectarea standardelor companiei.

Сентябрь 2018 - Август 2019
12 месяцев

Manager vânzări automobile noi

Incom-avto (multibrand dealer), or.Moscova

Consultarea clienților în show-room. Selectarea automobilului conform necesității clientului. Prezentarea automobilului, efectuarea test-drive. Întocmirea actelor necesare pentru vânzarea automobilului. Întocmirea rapoartelor în baza de date CRM.

Сентябрь 2016 - Март 2017
6 месяцев

Agent vânzări

Ferrero SpA, or.Moscova

Realizarea obiectivelor lunare și anuale. Dezvoltarea bazei clienților. Identificarea și atragerea clienților noi. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Încasarea banilor. Supravegherea procesului de facturare și livrare a produselor. Organizarea și efectuarea promo-activităților în punctele de vânzări. Merchandising. Respectarea standardelor companiei.

Февраль 2016 - Август 2016
7 месяцев

Supervisor agenților în vânzări

Lyskovsky Brewery, or.Moscova

Stabilirea obiectivelor, repartizarea responsabilităților între echipa de agenți. Evaluarea calității muncii agenților. Organizarea procesului de întegrare și învățământ a agenților noi veniți. Planificarea planului de vânzări. Întocmirea rapoartelor săptămînale, lunare și trimestriale privind rezultatele înregistrate. Analiza activității concurenților. Supravegherea procesului de încasare a banilor. Efectuarea auditului a calității muncii îndeplinite de câtre agenți în punctele de vînzâri.

Февраль 2014 - Февраль 2016
2 года 1 месяц

Agent vânzări

Lyskovsky Brewery, or.Moscova

Crearea și dezvoltarea bazei de clienți. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Supravegherea procesului de facturare, încasarea banilor și livrare a produselor. Merchandising. Realizarea obiectivelor lunare și anuale.

Август 2010 - Ноябрь 2013
3 года 4 месяца

Agent vânzări

SRL Magdalinas

Бельцы

Vizitarea clienților conform traseului aprobat. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Încasarea banilor. Supravegherea procesului de facturare și livrare a produselor. Realizarea obiectivelor lunare. Organizarea și efectuarea promo-activităților în punctele de vânzări. Merchandising. Întocmirea rapoartelor lunare privind rezultatelor înregistrate.

Март 2009 - Август 2010
1 год 6 месяцев

Specialist tehnic

SRL Slaider

Бельцы

Asamblarea, configurarea și reparația calculatoarelor.

Языки

Румынский Свободно владею

Русский Свободно владею

Английский Разговорный

Образование: Высшее

Год окончания: 2009

Universitatea de stat Alecu Russo or.Bălți

Факультет: Informatica si limba engleza

Специальность: Învățător de informatică

Пожелания к работе

График работы

Full-time

Водительское удостоверение

Категория: B

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".