Резюме № 412141 от 1 martie 2024
Analist de date

age 22 года

Женщина

address Edineț

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".

Обо мне

Sunt o persoană pozitivă și realistă, care se adaptează repede în colective noi și întotdeauna depun tot efortul pentru a îndeplini obiectivele puse. Am finalizat studii superioare în România, Cluj-Napoca și continui în calitate de masterat. Sunt o persoană deschisă, responsabilă, orientată către rezultate pozitive în domeniul profisional. Îmi place să citesc, muzică, cinema și studierea rapoartelor statistice.

Больше

Опыт работы

Июнь 2023 - Февраль 2024
9 месяцев

Audit

Ernst & Young Support Services SRL

За границей

În cadrul experienței mele la Ernst & Young Support Services SRL, am fost implicat activ în analiza și raportarea datelor financiare pentru clienți și managementul intern. Am contribuit la implementarea și îmbunătățirea proceselor operaționale, respectând standardele și reglementările financiare relevante. Colaborarea și comunicarea eficientă au fost esențiale în munca mea în cadrul HUB-ului, atât în relația cu colegii de echipă, cât și în interacțiunea cu clienții

Март 2022 - Июнь 2022
4 месяца

Practicant

BRD - Groupe Société Générale

За границей

În timpul practicii mele la Banca BRD, am acumulat cunoștințe solide despre structura și funcționarea unei bănci comerciale, inclusiv operațiunile bancare de bază, serviciile clienți și procedurile de conformitate. Am dezvoltat abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții, învățând să rezolv cererile și plângerile acestora. Am dobândit competențe în utilizarea sistemelor bancare specifice, gestionarea riscului și conformitatea, analiza financiară și colaborarea eficientă în echipă. Aceste abilități și cunoștințe acumulate în timpul practicii mele la Banca BRD m-au pregătit pentru o carieră de succes în domeniul bancar.

Языки

Румынский Свободно владею

Русский Свободно владею

Украинский Базовый

Английский Средний

Образование: Высшее

Год окончания: 2023

Universitatea Babeș Bolyai

Факультет: Științe Economice și Gestiunea Afacerilor

Специальность: Statistică și Previziune Economică

Курсы, тренинги

Ещё учусь

Econometrie și Statistică Aplicată

Организатор: Universitatea Babeș Bolyai

Пожелания к работе

График работы

Full-time

Водительское удостоверение

Категория: B

С личным авто

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".