CV № 412141 din 1 martie 2024
Analist de date

age 22 ani

Feminin

address Edineț

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoană pozitivă și realistă, care se adaptează repede în colective noi și întotdeauna depun tot efortul pentru a îndeplini obiectivele puse. Am finalizat studii superioare în România, Cluj-Napoca și continui în calitate de masterat. Sunt o persoană deschisă, responsabilă, orientată către rezultate pozitive în domeniul profisional. Îmi place să citesc, muzică, cinema și studierea rapoartelor statistice.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Iunie 2023 - Februarie 2024
9 luni

Audit

Ernst & Young Support Services SRL

Peste hotare

În cadrul experienței mele la Ernst & Young Support Services SRL, am fost implicat activ în analiza și raportarea datelor financiare pentru clienți și managementul intern. Am contribuit la implementarea și îmbunătățirea proceselor operaționale, respectând standardele și reglementările financiare relevante. Colaborarea și comunicarea eficientă au fost esențiale în munca mea în cadrul HUB-ului, atât în relația cu colegii de echipă, cât și în interacțiunea cu clienții

Martie 2022 - Iunie 2022
4 luni

Practicant

BRD - Groupe Société Générale

Peste hotare

În timpul practicii mele la Banca BRD, am acumulat cunoștințe solide despre structura și funcționarea unei bănci comerciale, inclusiv operațiunile bancare de bază, serviciile clienți și procedurile de conformitate. Am dezvoltat abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții, învățând să rezolv cererile și plângerile acestora. Am dobândit competențe în utilizarea sistemelor bancare specifice, gestionarea riscului și conformitatea, analiza financiară și colaborarea eficientă în echipă. Aceste abilități și cunoștințe acumulate în timpul practicii mele la Banca BRD m-au pregătit pentru o carieră de succes în domeniul bancar.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Ucraineană Elementar

Engleză Mediu

Studii: Superioare

Absolvit în: 2023

Universitatea Babeș Bolyai

Facultatea: Științe Economice și Gestiunea Afacerilor

Specialitatea: Statistică și Previziune Economică

Cursuri, training-uri

Studiez la moment

Econometrie și Statistică Aplicată

Organizator: Universitatea Babeș Bolyai

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B

Cu automobil personal

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".