MG
Manager proiecte

age 38 ani

Masculin

address Chișinău

25 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Spirit de echipă, capabil de a fi mereu calm, de a mentine un contcat vizual adecvat,de a asculta si de a da raspusuri cit mai clare posibile, atent, disciplinat. mereu o atitudine pozitiva, ordonat, optimist, energic

Experiența profesională

Iunie 2023 - Prezent
1 an 4 luni

Sef departamentul tehnic (statii fotovoltaice)

Videsec & Co SRL

Chișinău

Gestionarea personalului din Departamentul tehnic. Repartizarea proiectelor spre Proiectare. Planificarea inceperii si finisarii montarii a statiilor fotovoltaice. Coordonarea si informarea Beneficiarilor contractati a fiecarei etape a executarii lucrarilor cu darea in exploatare la ANRE.
Gestionarea lucrarilor si constructia a peste 6 MW.

Mai 2017 - Martie 2023
5 ani 10 luni

Manager proiecte

Telprod-Com

Chișinău

mai 2017- prezent - Manager / Manager de proiect (Șef secție rapoarte si control intern) SRL “Telprod-Com” Planificarea lucrarilor necesar de efectuat, verificarea indeplinirii planului stabilit spre indeplinire, calcularea cheltuielilor pe obiect privind utilajulul și personalul implicat nemijlocit in executarea lucrarilor si finisarea obiectului (Constructie cazoducte de presiune înalta si medie, Reconstructia si rețelelor termice, Poazarea cablului optic).
- noiembrie 2019- august 2020 Manager de proiect SRL “Telprod-Com” la Concstructia Conductei de Interconectare a Sistemului de Transport Gaze din Ramania cu Sistemul de Transport Gaze din R. Moldova Faza II pe Direcția IASI- UNGHENI – CHISINAU (40 km)
- noiembrie 2020- ianuarie 2022 Manager de proiect SRL “Telprod-Com” la Concstructia Conductei de Interconectare a Sistemului de Transport Gaze pe Direcția ODESSA – CHISINAU.

Aprilie 2011 - Decembrie 2016
5 ani 8 luni

Consultant clineti superior

Moldtelecom

Chișinău

aprilie 2011 – septembrie 2013 - Consultant vînzări S.A. “Moldtelecom” Direcția Vînzări Retail.
ReResponsabilităţi: Comunicarea cu potenţialii clienţi, promovarea produselor şi serviciilor companiei, comercializarea produselor şi serviciilor companiei.
septembrie 2013 – iulie 2014, - Consultant clienți superior S.A. “Moldtelecom” Direcția Vînzări Retail.
ReResponsabilităţi: Planificarea zilei de muncă a personalului din Magazin Propriu, comunicarea cu potenţialii clienţi, promovarea produselor şi serviciilor companiei, comercializarea produselor şi serviciilor companiei.
august 2014 – decembrie 2014 – Șef Sector Vînzări Magazin Propriu S.A. “Moldtelecom” Direcția Vînzări Retail
Responsabilităţi: asigurarea cu disciplina şi structura, organizarea şi utilizarea eficienta a timpului pentru indeplinirea sarcinelor stabilite către personal, evaluare și controlul personalului din cadrul oficiului.
decembrie 2014 - decembrie 2016 - Consultant clienți superior S.A. “Moldtelecom” Direcția Vînzări Retail.
Responsabilităţi: Planificarea zilei de muncă a personalului din Magazin Propriu, comunicarea cu potenţialii clienţi, promovarea produselor şi serviciilor companiei, comercializarea produselor şi serviciilor companiei.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Studii: Superioare

Absolvit în: 2007

Universitatea Tehnica a Moldovei

Facultatea: Facultatea Radioelectronică şi Telecomunicaţiii

Specialitatea: Licenţiat în Inginerie şi Management în Telecomunicaţii

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B

Cu automobil personal

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".