CV № 397401 din 19 februarie 2024
Manager vânzări

age 37 ani

Masculin

address Chișinău

20 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Energic, responsabil, organizat, rezistență la stress, lucru în echipa(team-building), comunicabil, orientare maximă spre rezultat.

Experiența profesională

Iulie 2022 - Iulie 2023
1 an 1 lună

Manager vânzări

Beermaster Group SRL

Chișinău

Stabilirea obiectivelor, repartizarea responsabilităților între echipa de agenți. Evaluarea calității muncii agenților. Organizarea procesului de întegrare și învățământ a agenților noi veniți. Planificarea planului de vânzări. Întocmirea rapoartelor săptămînale, lunare și trimestriale privind rezultatele înregistrate. Organizarea și efectuarea promo-activităților. Analiza activității concurenților. Supravegherea procesului de încasare a banilor. Efectuarea auditului a calității muncii îndeplinite de câtre agenți în punctele de vînzâri.

Aprilie 2017 - Aprilie 2022
5 ani 1 lună

Manager vânzări

Rainbow Fish Brewery, or.Moscova

Crearea și dezvoltarea bazei de clienți. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Realizarea obiectivelor lunare și anuale. Supravegherea procesului de facturare, încasarea banilor și livrare a produselor. Analiza activității concurenților. Întocmirea rapoartelor lunare privind rezultatelor înregistrate.

August 2019 - Noiembrie 2019
4 luni

Manager vânzări automobile noi

Favorit Motors (official dealer Hyundai), or.Moscova

Consultarea clienților în show-room. Prezentarea automobilului, efectuarea test-drive. Lucru cu apelurile de întrare de la clienții potențiali. Îndeplinirea planului de vânzări stabilit. Întocmirea rapoartelor zilnice in baza de date CRM. Respectarea standardelor companiei.

Septembrie 2018 - August 2019
12 luni

Manager vânzări automobile noi

Incom-avto (multibrand dealer), or.Moscova

Consultarea clienților în show-room. Selectarea automobilului conform necesității clientului. Prezentarea automobilului, efectuarea test-drive. Întocmirea actelor necesare pentru vânzarea automobilului. Întocmirea rapoartelor în baza de date CRM.

Septembrie 2016 - Martie 2017
6 luni

Agent vânzări

Ferrero SpA, or.Moscova

Realizarea obiectivelor lunare și anuale. Dezvoltarea bazei clienților. Identificarea și atragerea clienților noi. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Încasarea banilor. Supravegherea procesului de facturare și livrare a produselor. Organizarea și efectuarea promo-activităților în punctele de vânzări. Merchandising. Respectarea standardelor companiei.

Februarie 2016 - August 2016
7 luni

Supervisor agenților în vânzări

Lyskovsky Brewery, or.Moscova

Stabilirea obiectivelor, repartizarea responsabilităților între echipa de agenți. Evaluarea calității muncii agenților. Organizarea procesului de întegrare și învățământ a agenților noi veniți. Planificarea planului de vânzări. Întocmirea rapoartelor săptămînale, lunare și trimestriale privind rezultatele înregistrate. Analiza activității concurenților. Supravegherea procesului de încasare a banilor. Efectuarea auditului a calității muncii îndeplinite de câtre agenți în punctele de vînzâri.

Februarie 2014 - Februarie 2016
2 ani 1 lună

Agent vânzări

Lyskovsky Brewery, or.Moscova

Crearea și dezvoltarea bazei de clienți. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Supravegherea procesului de facturare, încasarea banilor și livrare a produselor. Merchandising. Realizarea obiectivelor lunare și anuale.

August 2010 - Noiembrie 2013
3 ani 4 luni

Agent vânzări

SRL Magdalinas

Bălți

Vizitarea clienților conform traseului aprobat. Menținerea relațiilor cu clienții companiei. Încasarea banilor. Supravegherea procesului de facturare și livrare a produselor. Realizarea obiectivelor lunare. Organizarea și efectuarea promo-activităților în punctele de vânzări. Merchandising. Întocmirea rapoartelor lunare privind rezultatelor înregistrate.

Martie 2009 - August 2010
1 an 6 luni

Specialist tehnic

SRL Slaider

Bălți

Asamblarea, configurarea și reparația calculatoarelor.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Engleză Comunicare

Studii: Superioare

Absolvit în: 2009

Universitatea de stat Alecu Russo or.Bălți

Facultatea: Informatica si limba engleza

Specialitatea: Învățător de informatică

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".