VG
Angajat

age 20 ani

Masculin

address Chișinău

10 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoană entuziastă și dedicată, în căutarea unei oportunități de a-mi începe cariera. Absolvent al colegiului "Centru de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale" . Deși nu am experiență de muncă anterioară, am dobândit abilități solide în lucru în echipă, rezolvarea problemelor etc. În timpul studiilor mele și prin participarea la activități extracurriculare, proiecte de grup, voluntariat etc.

Îmi place să învăț și sunt dornic să îmi aduc contribuția într-un mediu profesional. Sunt o persoană organizată, capabilă să gestioneze sarcini multiple și să lucreze eficient sub presiune. Sunt deschis la feedback și sunt motivat să îmi dezvolt abilitățile și cunoștințele . Căut o oportunitate care să îmi ofere un mediu stimulativ în care să învăț și să cresc profesional.

Sunt convins că determinarea mea, dorința de a învăța și abilitățile mele pot aduce o contribuție valoroasă și sunt nerăbdător să demonstrez acest lucru.

Vezi mai multe

TOP Competențe

În oficiu 5 luni
Nu are 4 luni

Experiența profesională

Aprilie 2024 - August 2024
5 luni

Administrator de sistem

Sarks Agency

Chișinău

Sarks Agency
În oficiu

La compania Sarks Agency SRL, mă ocupam de menținerea calculatoarelor și echipamentelor de birou în stare bună, oferind asistență tehnică angajaților. De asemenea, mă asiguram de buna funcționare a sistemelor de operare și programelor, gestionam conferințele online și colaboram cu specialiștii în securitate informațională pentru a proteja datele companiei. Totodată, monitorizam activitatea platformelor de lucru și mă ocupam de actualizări și backup-uri.

Februarie 2024 - Martie 2024
1 lună

Operator în câmp

Magenta

Chișinău

Realizam un sondaje printre studenți, față în față.

Iunie 2023 - Septembrie 2023
4 luni

Operator

Fujikura

Chișinău

Nu are

Lucram fizic. Puneam și scoateam firele din sistem. Eram responsabil de alimentarea liniilor la timp. Făceam catalogul în care era specificat cât material era necesar pentru a menține fluxul de activitate în curs. Mă deplasam și verificam ce este, ce nu este și ce posibil va fi necesar pe parcurs.

Competențe

Cunosc bine PC-ul Învăț repede Învățare continuă Rezolvarea problemei Adaptabilitate Rezistență la stres Lucru în echipă Punctualitate

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Domeniile dorite

Top Management Bancar / Financiar / Economic Call-center / Back-office

Studii: Medii de specialitate

Absolvit în: 2024

Centru de Excelența în Informatică și Tehnologii Informaționale

Specialitatea: Rețele de calculatore

Studiez la moment

ULIM

Specialitatea: Tehnologiile informației

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".