Arhitect

age 26 ani

Masculin

address Chișinău

30 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoana sociabila, imi place modul d eviata activ, iubesc sa calatoresc si sa fac cunostinte cu oameni noi, usor gasesc teme comune de discutie cu orice persoana, sunt disciplinat si calm, am simt al umorului, imi place sa glumesc mereu. ca activitati, imi place sa fac ceva creativ, origame, sa construiesc din LEGO, sa gatesc, sa studiez cum functioneaza diferite dispozitive, sa repar dspozitive defecte, etc.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Iulie 2019 - Prezent
5 ani 3 luni

Arhitect

Visarh Birou S.R.L.

Chișinău

Senior Arhitect - realizarea proiectelor de arhitectura cap-coada, consultarea colegilor arhitecti, middle si junior, colectarea actelor necesare pentru realizarea proiectelor de arhitectura si ulterior a constructiei, gestionarea proceselor, crearea graficelor de lucru, consultarea si coordonarea cu alti specialisti din domeniu a compartimentelor anexe, organizarea evenimentelor si instructajelor in cadrul companiei, etc.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Engleză Comunicare

Studii: Superioare

Absolvit în: 2022

Universitatea Tehnica din Moldova

Facultatea: Urbanism si Arhitectura

Specialitatea: Arhitect

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Fără program

Permis de conducere

Categoria: B, H

Cu automobil personal

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".