CV № 333910 din 20 martie 2024
Simplu lucrător

age 18 ani

Feminin

address Chișinău

10 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Mă numesc Mîță Iuliana. Sunt elevă în clasa a 12-a, iar din acest motiv mi-aș dori să încep lucrul după data de 20 iunie. Sunt o persoană foarte activă, sociabilă și prietenoasă. Prezint abilități de comunicare și învățare. Sunt o fire extrovertită și îmi place foarte mult să socializez și să lucrez cu oamenii.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Septembrie 2023 - Decembrie 2023
3 luni

Profesor de matematică

Examen.md

Chișinău

La acest post de muncă am dezvoltat abilități didactice și de comunicare în domeniul care îmi place cel mai mult (matematica). Purtam convorbiri telefonice cu clienții si gestionam achitarea orelor de către elevi. Locul unde mă simt cel mai bine este înconjurat de oameni și comunicare continuă.

Iunie 2023 - August 2023
3 luni

Chelner

Fortus restaurant

Chișinău

La acest post am lucrat la chelner la banchetele organizate în restaurantul Fortus din Chișinău, unde am dezvoltat abilități de comunicare cu clienții și deservirea rapidă a clienților. Am fost supusă unor presiuni dar pe care am reușit cu brio să le gestionez și să le rezolv în timp util pentru a nu incomoda clientul.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Engleză Fluent

Italiană Mediu

Studii: Elev(ă)

Cursuri, training-uri

Studiez la moment

Cursuri de limbi străine, statistică și matematică

Organizator: Școala Linguata și ASEM

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B

Cu automobil personal

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".